Team

Fyzio kinesitherapiepraktijk Bekkevoort

Jeroen Verwichte

Kinesitherapeut

  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: specialisatie manuele therapie (V.U.B. 2014)
  • Myofasciaal therapeut i.o


Na mijn opleiding ben ik direct aan de slag gegaan in een multidisciplinaire groepspraktijk in Tienen. Dit in combinatie met het werken als kinesitherapeut voor een universitaire onderzoeksgroep.


In 2016 zag Fyzio het levenslicht.

Buiten deze praktijk was ik ook nog werkzaam op een dienst fysische geneeskunde waar ik veel expertise heb kunnen opbouwen in de rug-en nekscholing.


Sinds 2020 heb ik mij volledig op fyzio gestort waar ik mij specialiseer in manuele therapie, sportkinesitherapie en myofasciale therapie.

Robin De Smedt

Kinesitherapeut


  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie: Musculoskeletale aandoeningen ( U.A. 2022)

 

Sinds 2022 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Ik heb een speciale interesse voor sportkinesitherapie en alles wat met sport te maken heeft. Zelf ben ik zeer sportief. Zo heb ik gedurende mijn volledige jeugd aan competitie skiën gedaan op internationaal niveau.

 

Tegenwoordig ben ik ook veel bezig met fietsen en wil hier dan ook mee verdergaan om mezelf bij te scholen op vlak van bikefitting en lactaattesting. In het najaar van 2021 heb ik de basismodule dry needling gevolgd.

 

Vanaf 2022 ben ik actief in het Fyzio team en kan u terecht bij mij voor algemene kinesitherapie en sport/oefentherapie.

Mijn motto is “ Stay positive work hard and make it happen”